Film Gibi İzlediler, Binanın Çökmesiyle Neye Uğradıklarını Şaşırdılar: O Anlar Kamerada
Yayınlanma:
Depremin vurduğu Hatay'da 7 katlı bir binanın yıkımı esnasında çalışmaları meraklı gözlerle izleyen vatandaşların çökme anında yaşadığı panik, cep telefonu kamerasına yansıdı.
Depremin vurduğu Hatay'da 7 katlı bir binanın yıkımı esnasında çalışmaları meraklı gözlerle izleyen vatandaşların çökme anında yaşadığı panik, cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük hasar Hatay'da meydana geldi. Antakya ilçesinde hasarlı binaların yıkımı ve enkaz kaldırma çalışmaları aralıksız sürüyor. Adnan Menderes Caddesi'nde de ekiplerin çalışması yoğun bir şekilde devam ediyor. Cadde üzerinde bir binanın yıkımını meraklı gözlerle film gibi izleyen vatandaşların binanın çökmesiyle yaşadığı panik, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel