Formanın Sahibi Belli Oldu

Formanın Sahibi Belli Oldu
Rizespor'un 2000. golünü atacak oyuncuyu doğru tahmin et formayı kap adlı kampanyada formanın sahibi belli oldu. İşte formanın sahibi:

Rizespor’un kuruluşundan bugüne kadar resmi maçlarda attığı gol, son oynadığı K.Erciyesspor maçı öncesi 1998 idi. 2000’inci golün heyecanını farklı bir platforma taşıyarak “Tahminini yap, formayı kap” adı altında bir kampanya düzenlemiştik.

olay53.com, AjansRize.net ve 53habermekezi.net olarak yapılan haberlerin altında yorum yapan ve yine aynı şekilde sosyal medya Twitter ve facebook üzerinden içinden geçen tahminini yazan toplam 231 okurlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Yapılan tahminlerde çok büyük oranda Kalu Uche, Ousman Jallow ve Cenk Ahmet üzerine yoğunlaşmış, resmi maçlarda 2000’inci golümüz ise K.Erciyes maçının uzatma dakikalarında defans oyuncumuz Murat Sözgelmez’den gelmişti.

Bu tarihi golü atan Rizespor’lu oyuncumuz Murat Sözgelmez’i bir kez daha tebrik ediyor; başarılarının Rizespor forması altında devam etmesini diliyoruz...

SÖZGELMEZ'İ DOĞRU TAHMİN OLMAYINCA FORMA ARAŞTIRMACI YAZAR MEHMET TAHSİN TANSU'NUN

Gönderilen 231 yorum içinden maalesef tek bir kişi Murat Sözgelmez ismini yazmadı. Bu bağlamda üç site editörleri olarak ortak aldığımız karar sonrası Ç.Rizespor’un 2000’inci golünü atan Murat Sözgelmez’in imzalı formasını yeşil mavili takımın kuruluş yılı olan 1968 tarihinden bu yana, oynadığı tüm maçların araştırmasını yapan ve rakip takımlar dahil maç maç arşivleyen, hangi futbolcu kaç maç, kaç dakika görev yaptı, hangi hoca kaç mağlubiyet, beraberlik, galibiyet aldı, kulüp tarihinin golcüleri, yabancı futbolcuları, en golcüleri, hangi kaleci kaç gol yedi v.b.. gibi bir çok tarihi olayı araştırarak su yüzüne çıkaran ve bu olayın haberini veren araştırmacı yazar Mehmet Tahsin Tansu’ya golü atan Murat Sözgelmez’in formasını vermeye karar verdik.

Hafta içi Mehmet Tahsin Tansu, tarihi golü atan oyuncumuz Murat Sözgelmez’in elinden formasını alacak.

Katılan tüm okurlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz...