Galatasaray: "Kariyerindeki Yeni Yolculuğunda Başarılar Sacha, Her Şey İçin Teşekkürler"

Galatasaray: "Kariyerindeki Yeni Yolculuğunda Başarılar Sacha, Her Şey İçin Teşekkürler"
Galatasaray, Bayern Münih'e transfer olan Fransız futbolcu Sacha Boey'a emekleri için teşekkür ederek, başarılar diledi.

Galatasaray, Bayern Münih'e transfer olan Fransız futbolcu Sacha Boey'a emekleri için teşekkür ederek, başarılar diledi. Boey, Almanya'ya gitmeden önce tesislerde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile vedalaştı.

Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Sacha Boey, 30 milyon Euro ve 5 milyon Euro şarta bağlı bonusla Alman ekibi Bayern Münih'e transfer oldu. Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından veda paylaşımda, "Beraber yaşadığımız tüm güzel anları, kazandığımız zaferleri ve mutlulukları her zaman hatırlayacağız! Kariyerindeki yeni yolculuğunda başarılar Sacha! Her şey için teşekkürler!" denildi.

Boey, İstanbul'dan ayrılmadan önce Florya Metin Oktay Tesisleri'ne Teknik Direktör Okan Buruk ile vedalaştı.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.