Geleneksel Cumhuriyet İlkokulu Pikniği Düzenlendi

Geleneksel Cumhuriyet İlkokulu Pikniği Düzenlendi
Çan Cumhuriyet İlkokulu tarafından bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen geleneksel okul pikniği Garip Analar Mesire alanında düzenlendi.

Çan Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri piknikte buluştu.

Çan Cumhuriyet İlkokulu tarafından bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen geleneksel okul pikniği Garip Analar Mesire alanında düzenlendi. Öğrenciler gün içerisinde çeşitli etkinliklerle zaman geçirdi. Okul Aile Birliği Başkanı Arzu Cengiz, "Hem çocuklarımızın hem de velilerimizin kaynaşması amacıyla her yıl bu pikniği düzenlemeye çalışıyoruz. Öğrencilerimiz gün boyu düzenlenen etkinliklerle keyifli zaman geçiriyor. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen okul yönetimimize, okul aile birliğimize ve velilerimize çok teşekkür ederim" dedi.

Düzenlenen pikniğe Okul Müdürü Mehmet Ali Kır, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Geleneksel Cumhuriyet İlkokulu Pikniği Düzenlendi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.