Gençlerin Kavgasında Tekme Ve Yumruklar Havada Uçuştu

Gençlerin Kavgasında Tekme Ve Yumruklar Havada Uçuştu
SAMSUN – Samsun'da 2 grup gencin kavgasında tekme ve yumruklar havada uçuştu.

SAMSUN (İHA) – Samsun'da 2 grup gencin kavgasında tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Olay, gece saat 02.00 sıralarında İlkadım ilçesi Rasatahane Mahallesi 100. Yıl Bulvarı bitişiğindeki Anneler Parkı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, toplam 7 kişiden oluşan 18 yaş altındaki 2 grup genç önce sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine gruplar arasında kavga çıktı. Kavgada gençlerin birbirine acımasızca tekme ve tokat savurması ise dikkat çekti.

Çevreden geçen bir vatandaş tarafından kavga anı cep telefonu ile anbean kaydedilirken, gençlerin bir süre kavga ettikten sonra ayrıldığı ve parktan uzaklaştığı belirtildi.

Gençlerin Kavgasında Tekme Ve Yumruklar Havada Uçuştu

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.