Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Görevi Yarın Devralacak

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Görevi Yarın Devralacak
Gençlik ve Spor Bakanlığına atanan Dr. Osman Aşkın Bak, önceki dönemin bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan görevi yarın devralacak..

65. Hükûmette Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev alan ve 19 Temmuz 2017 ile 9 Temmuz 2018 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapan Dr. Osman Aşkın Bak, 24 Haziran 2018’de yapılan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından kurulan kabinede görevini Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na devretti. Bak, 5 yıl aradan sonra Gençlik ve Spor Bakanı olarak atanırken, görevi, devrettiği Kasapoğlu’ndan geri alacak.

Yarın (5 Haziran Pazartesi) Gençlik ve Spor Bakanlığında saat: 13.00’te düzenlenecek devir teslim töreniyle Bak, Kasapoğlu’ndan görevi devralacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığına getirilen Dr. Osman Aşkın Bak, Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Nef Stadyumu'nda oynanan derbiyi görevi devralacağı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte tribünden takip etti.

genclik-ve-spor-bakanligina-getirilen-dr-osman-askin-bak-spor-toto-super-ligin-37-haftasinda-galatasaray-ile-fenerbahce-arasinda-nef-stadyumunda-oynanan-derbiyi-izledi-2.jpggenclik-ve-spor-bakanligina-getirilen-dr-osman-askin-bak-spor-toto-super-ligin-37-haftasinda-galatasaray-ile-fenerbahce-arasinda-nef-stadyumunda-oynanan-derbiyi-izledi-1.jpggenclik-ve-spor-bakanligina-getirilen-dr-osman-askin-bak-spor-toto-super-ligin-37-haftasinda-galatasaray-ile-fenerbahce-arasinda-nef-stadyumunda-oynanan-derbiyi-izledi-3.jpggenclik-ve-spor-bakanligina-getirilen-dr-osman-askin-bak-spor-toto-super-ligin-37-haftasinda-galatasaray-ile-fenerbahce-arasinda-nef-stadyumunda-oynanan-derbiyi-izledi-4.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum