Görme Engelliler Gönüllerince Eğlendi
Yayınlanma:
Güncelleme:
Çorum'da Altı Nokta Körler Derneği üyeleri ile gönüllüleri, Oğuzlar Belediyesi Altın Koz Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.
Doğayla başbaşa güzel bir gün geçirip gönüllülerin oluşturduğu orkestra ile canlı müzik eşliğinde eğlenen 180 kişilik grup sonrasında Oğuzlar Belediyesi Altın Koz Sosyal Tesisleri tarafından düzenlenen tekne turu ile stres attı. Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, doğanın rengini görmeseler de sesini duyup huzurunu hissedebilen gönül gözü açık kıymetli misafirlerin ilçeye düzenlediği geziden dolayı dernek mensuplarına teşekkürlerini iletti.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Karadeniz