Göynük Mahallesi’nde Altyapı Çalışmaları
Yayınlanma:
ANTALYA – Antalya Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göynük Mahallesi'nde altyapı çalışmalarına devam ediyor.
ANTALYA (İHA) – Antalya Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göynük Mahallesi'nde altyapı çalışmalarına devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle genelinde yapılan altyapı çalışmaları bünyesinde bozulan ve tahrip olan asfaltlarda tamir ve yama işlemleri gerçekleştiriyor. Vatandaşların daha güvenli şekilde yolculuk edebilmeleri amacıyla yapılan bozuk yol tamir işlemlerinin yanı sıra Atatürk Caddesi'nde de yağmur suyu drenaj hattının bakımını yapıyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Göynük Mahallesi'nde altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yaşam