GS'den Sonra BJK'de de Çakma Rizeli Futbolcu!

GS'den Sonra BJK'de de Çakma Rizeli Futbolcu!
Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'ta da çakma Rizeli futbolcu yer alacak!

Galatasaray'ın Kayserispor'dan transfer ettiği Nordin Amrabat'ın Galatasaray'ın Rizeli yöneticisi Abdurrahim Albayrak'a jest yapmak için Rize'nin il trafik kodunu simgeleyen 53 numaralı formayı giymesinin ardından Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar kiraladığı Mamadou Niang da Beşiktaş'ın Rizeli yöneticisi Ahmet Kavalcı'ya jest yapmak için 53 numaralı formayı seçti.

niang.20130204203049.jpg

Rizeli Abdurrahim Albayrak'la arasından su sızmayan Faslı futbolcu Amrabat, Kayserispor'dan transferinde büyük emek sarfeden yönetici Abdurrahim Albayrak için Galatasaray'da "53" numaralı formayı giymeye karar vermişti.

Amrabat'ın 53 numaralı formayı tercih etmesinden sonra Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Niang da 53 numaralı formayı giyeceğini açıkladı. Niang, Beşiktaş'ın Rizeli yöneticisi Ahmet Kavalcı'ya jest yapmak için bu formayı seçtiğini ifade etti.

niang-besiktasta-53-numara-giyecek.jpg

Öte yandan Ç.Rizespor Kulubü, sezon başı aldığı kararla Yeşil Mavili taraftarların Ç.Rİzespor takımına sahip çıkması için 53 numaralı formayı takımda Rizeli futbolcu olmasına rağmen hiçbir futbolcunun giymeyeceği yönünde karar almıştı.