Gümüşhane’de sis nedeniyle araç şarampole yuvarlandı: 5 yaralı
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Abdullah Kefelioğlu (32) yönetimindeki 34 GEG 835 plakalı hafif ticari araç, yoğun sis nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Çakallı Mahallesi mevkiinde şarampole yuvarlanarak takla attı.
Kazada sürücü Abdullah Kefelioğlu ile araçta bulunan aynı aileden Nuran (45), Feyzanur (22) ve Samet (24) ile Ali Kefelioğlu (44) yaralandı. Yaralılardan Nuran ve Feyzanur Kefelioğlu Trabzon Kaşüstü Devlet Hastanesi’nde, diğer yaralılar ise Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Santa Harabeleri ile Taşköprü Yaylası arasında bugün yine sis nedeniyle hafif ticari araç kontrolden çıkarak menfeze devrilmiş ve kazada 4 kişi yaralanmıştı.
Yetkililer, özellikle yaz aylarında sık kullanılan yayla yollarında yoğun sisin ciddi risk oluşturduğunu belirterek, sürücülere dikkatli olmaları uyarısında bulundu.
Kaynak:HABER MERKEZİ