Gümüşhane’de Tırıvırıyla Kedi Kurtarma Operasyonu
Yayınlanma:
Gümüşhane'de rögar borusuna düşen yavru kedi itfaiye ekiplerinin tırıvırılı çözümüyle düştüğü yerden çıkarıldı.
Gümüşhane'de rögar borusuna düşen yavru kedi itfaiye ekiplerinin tırıvırılı çözümüyle düştüğü yerden çıkarıldı.
Hasanbey Mahallesi'nde bir evin bahçesindeki rögar borusuna düşen yavru kedinin sesini duyan ev sahipleri Gümüşhane Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 2 metre derinlikte mahsur kalan yavru kediyi kurtarmak için borunun içerisine balık tutmaya yarayan tırıvırı sarkıttı. Uzun süren bir çalışmanın ardından balık gibi ağa dolanan yavru kedi düştüğü borunun içerisinden çıkarılırken yaşadığı korku nedeniyle ağdan kurtulduktan sonra hızla kayıplara karıştı.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel