Güneysu Spor, Süper Lig Hedefi İçin Ankara'da!

Güneysu Spor, Süper Lig Hedefi İçin Ankara'da!
2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Lig'de Dörtlü Final'e kalan Güneysu Spor, 17-19 Nisan tarihleri arasında Ankara'da Süper Lig'e yükselecek iki takım arasına girmek için mücadele edecek.

2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Lig'de A Grubunda yer alan ve grup ikincisi olarak play-Off'lara kalan Güneysu Spor, Sakarya'da oynanan play-off maçlarını zirvede tamamlayarak Dörtlü Final'e yükseldi ve Süper Lig'e yükselme yolunda son adımı atmaya hazırlanıyor.

17-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanacak Dörtlü Final'i ilk iki sırada tamamlayan takımlar Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükselme hakkı kazanacak.

Başkent'te oynanacak Dörtlü Final'de en iyi performansını sergileyerek Süper Lig'e yükselmeyi hedefleyen Güneysu Spor, Dörtlü Finalde Seyhan Belediyespor, Depsaş Enerji AS Hentbol ve Mihalıççık Belediye Spor Kulübü ile Süper Lig mücadelesi verecek.

Türkiye Hentbol Federasyonunun YouTube kanalından canlı yayınlanacak Dörtlü Final maçları sonunda birinci ve ikinci sırayı alan takımlar Süper Lig'e yükselecek.

Dörtlü Final Programı şu şekilde:

17 Nisan 2024 Çarşamba:
13.00 Seyhan Belediyespor - Mihalıççık Belediye spor
15.00 DEPSAŞ Enerji AS Hentbol - Güneysu

18 Nisan 2024 Perşembe:
13.00 Seyhan Belediyespor - Güneysu
15.00 DEPSAŞ Enerji AS Hentbol - Mihalıççık Belediye spor

19 Nisan 2024 Cuma:
13.00 Güneysu - Mihalıççık Belediye spor
15.00 Seyhan Belediyespor - DEPSAŞ Enerji AS Hentbol

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum