Haber Alınamıyordu, Evinde Ölü Bulundu
Yayınlanma:
Bilecik'te kendisinden haber alınamayan 46 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.
Bilecik'te kendisinden haber alınamayan 46 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.
Alınan bilgiye göre, Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi, Necmettin Şener Caddesinde üzerinde 6 katlı binanın giriş katında ikamet eden 46 yaşındaki Mesut Yurtsever'den haber alamayan yakınları endişe içinde eve geldi. Sağlık ve polis ekipleri ile birlikte ev giren yakınları 46 yaşındaki Mesut Yurtsever'in cansız bedeni ile karşılaştı. Neden öldüğü şu an için bilinmezken, olay yerine Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi.
Evde yapılan incelemelerin ardından Yurtsever'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel