Haftalık Hatim Programı Başladı
Yayınlanma:
DÜZCE (İHA) – Düzce İl Müftülüğü'ne yeni atanan Osman Aydın tarafından başlatılan Haftalık hatim programının ilki gerçekleştirildi.
DÜZCE (İHA) – Düzce İl Müftülüğü'ne yeni atanan Osman Aydın tarafından başlatılan Haftalık hatim programının ilki gerçekleştirildi.
Trabzon Müftülüğü'nden, Düzce Müftülüğü'ne atanarak çalışmalarına başlayan Osman Aydın, Düzce'de ilk projesi olan haftalık hatim programını başlattı. Düzce Müftülüğü personelleri tarafından başlatılan proje çerçevesinde her hafta bir hatim programında personellerce Kur'an ziyafeti verilecek ve hafta da bir hatim indirilecek. Programın ilki Düzce Müftülüğü'nde başladı.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Türkiye