Hanife ile Mikail Mutluluğa İmza Attı

Hanife ile Mikail Mutluluğa İmza Attı
Hanife Köroğlu ile Mikail Şamlı Rize’de düzenlenen Nikah ve Düğün Töreniyle bir ömür boyu sürmesini arzuladığımız mutluluğa imza attılar.

olay53 haber sitemizin Genel Yayın Müdürü, Karadeniz Ofset Matbaası'nın sahibi Mustafa Köroğlu'nun kızı Hanife Köroğlu, Nişanlısı İyidere'den Şamlı Ailesinin oğlu Mikail Şamlı ile hayatını birleştirerek mutluluğa yelken açtılar.

Emine ve Mustafa Köroğlu’nun kızı Hanife Köroğlu ile Rize'nin İyidere İlçesinden Emine ve Rahmi Şamlı’nın oğlu Mikail Şamlı dün akşam Seçkin Düğün Salonu’nda düzenlenen Nikah ve Düğün Töreniyle evliler kervanına katıldı.

hanife-koroglu-samli-mikail-samli-nikah-ve-dugun-toreni-11.jpg

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Midilli, Rize İl Emniyet Şube Müdürü Safi Özmaya ve Eşi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Mollamerdoğlu, TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil, Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kosif’in de katılımlarıyla onurlandırdığı Nikah ve Düğün törenine çiftin çok sayıda yakını ile davetliler katılarak geceye renk kattılar.

Gecede Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı tarafından kıyılan nikahta Gelin Hanife Köroğlu Şamlı’nın nikah şahitliğini Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Damat Mikail Şamlı’nın nikah şahitliğini ise eniştesi Selahattin Atagün yaptı. Başkan Bakırcı’nın kıydığı nikahtan sonra Bakırcı ve Karal, çifti ilk tebrik eden ve çifte düğün hediyesi takan ilk isimler oldu.

hanife-koroglu-samli-mikail-samli-nikah-ve-dugun-toreni-7.jpg

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı nikah sırasında yaptığı konuşmada çifte mutluluklar dilerken “Evlenmede asil olan evliliğin bir ömür boyu mutluluk ve huzur içinde geçmesidir. Diliyorum ve inanıyorum ki bundada aynısı olacaktır.” dedi.

Nikahını kıydığı birçok çifte birkaç tavsiyede bulunduğunu ifade eden Başkan Bakırcı benzer tavsiyeleri Hanife ve Mikail çiftine de bulunmak istediğini kaydederek çiftin düğüne ve cenazeye birlikte gitmelerini, iyi ve kötü günleri birlikte paylaşmalarını isteyerek şunları kaydetti: Sevgi paylaşıldıkça çoğalır, sorunlarda paylaşıldıkça azalır. İnşallah aranızda bir sorun olmaz ancak aranızda ufak tefek sorun olduğu zaman ilk yapacağınız iş aile büyüklerinize giderek sorun büyümeden sorunu çözmek olmalıdır. Siz zannetmeyinki 50 yıl – 80 yıl birlikteliklerini geride bırakan insanların sorunları yoktur. Onların da sorunları olmuştur. Torunlarını gören fazla insan olur. Torunlarının torunlarını gören çok az sayıda insan olur. Ben sizlere torunlarınızın torunlarını görmeyi diliyorum. Cenabı Haktan temennim bol çocuklu, bol torunlu bir aile olursunuz. Sayın Başbakanımız 3 çocuk diyor ama bu Rizeliler için değildir Türkiye ortalaması içindir. Herhalde Rizelilerde bu sayı bunun üzerinde olmalıdır.”

Evliliği evin önünde dikilen iki gül fidanına benzeten Bakırcı, çifte mutluluklar dilediği konuşmasını şöyle sürdürdü: Dualarla ömrünüzün sonuna kadar birbirinize bir gül fidanı gibi bakarsanız bu dünyada mutluluğu öteki dünyada ise Cennetin kapısını aralamış olursunuz. Birinizin sesi yüksek çıktığı zaman ötekinin sesi o an çıkmasın ve o an sakın kızmasın. İkinizin sesi aynı anda çıkmasın ve mutluluğunuz daim olsun. Tekrardan sizleri tebrik ediyor ve ömür boyu mutluluklar diliyorum.

hanife-koroglu-samli-mikail-samli-nikah-ve-dugun-toreni-1.jpg

Başkan Bakırcı konuşmasından sonra Evlilik Cüzdanını Gelin Hanıma vermesi için Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’a vererek sözü Karal’a bıraktı. Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek davetlilerin bayramını kutladığı konuşmasında nice bayramları bir arada yaşamak temennisinde bulundu.

Milletvekili Karal konuşmasında ise “Uzun yıllardan beri yakınen tanıdığım hatta baba ve dede dostu diyebileceğimiz çok değerli Mustafa Abimizin çok değerli kızları ile Şamlı Ailesinin yakışıklı evladının nikah töreni dolayısıyla beraberiz. Ben her iki kardeşime de ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

hanife-koroglu-samli-mikail-samli-nikah-ve-dugun-toreni-2.jpg

Çifte kazasız belasız, dertsiz kedersiz günler geçirmesi temennisinde bulunan Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal sözlerine şöyle devam etti: İnşallah kazasız belasız, dertsiz kedersiz nice güzel günlere Allah kendilerini kavuştursun diyorum ve iki kardeşime de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Karal; “Bir ömür boyu en güzel şekilde koruyup kollayacağına inandığım evlilik cüzdanını gelin kardeşime takdir ediyorum.” sözlerinin ardından Evlilik Cüzdanını Gelin Hanım Hanife Köroğlu Şamlı’ya verdi.

hanife-koroglu-samli-mikail-samli-nikah-ve-dugun-toreni-3.jpg

hanife-koroglu-samli-mikail-samli-nikah-ve-dugun-toreni-10.20121030233905.jpg

Karal ve Bakırcı nikah töreninin ardından Köroğlu ve Şamlı Aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

hanife-koroglu-samli-mikail-samli-nikah-ve-dugun-toreni-4.20121030221038.jpg

Seçkin Düğün Salonu’nda kıyılan nikah töreninin ardından çift ilk danslarını yaparak sevinçleriyle mutluluklarını davetlilerle ve aileleriyle paylaştı. Yöremizin yetiştirmiş olduğu değerli müzisyen ve sanatçılarımızdan Avni Çelik, Erol Akkemik ve Murat Türüt ise seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle geceye ayrı bir renk katarken davetlileri de coşturdu.

hanife-koroglu-samli-mikail-samli-nikah-ve-dugun-toreni-5.20121030233422.jpg

Çiftin mutluluk rüzgarları altında yaş pasta kesimini yapmasının ardından horon başta olmak üzere çeşitli oyunlarla devam eden düğün töreni takı töreniyle sona erdi.

olay53 camiası olarak, Sevgili Ablamız Hanife ile Mikail'i tebrik ediyor; ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

hanife-koroglu-samli-mikail-samli-nikah-ve-dugun-toreni-6.jpg

hanife-koroglu-samli-mikail-samli-nikah-ve-dugun-toreni-8.jpg

DÜĞÜNE AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...