Hastaneden Çıkmak için..

Hastaneden Çıkmak için..
Rize 82 Yıl devlet hastanesinde bir gün yatan eşi Havva Özdemir i senet karşılığı hastaneden çıkarttığını söyleyen Hüsnü Özdemir” Hiçbir sağlık güvencem yok, Fabrika bütün hayatımı karattı” dedi.

82 Yıl devlet hastanesinde eşinin bir gün yattığını söyleyen Hüsnü Özdemir eşini çıkartmak için 5 taksitli senet verdiğini söyledi.

Rize 82 Yıl devlet hastanesinde eşi Havva Özdemir in bir gün yattığını söyleyen Hüsnü Özdemir” Hiçbir güvencem yok, araç hala üzerimde görüldüğü için yeşil kart vermediler. Her 3 ayda bir 36 TL lik sosyal yardımlaşma yiyecek veriyor.

Bir kızım evli 6 çocuğum bu kumanyaya bakıyor. Eşim rahatsızlandı 82 yıl devlet hastanesine bir gün yattı. 370 TL masraf çıktı. Param olmadığı için eşimi çıkartamadım. Benden senet istediler. 70 TL başkalarından borç alarak ilk taksitini ödedim ve diğerini taksitle senet yaptılar. Eşimin rahatsızlığı sürüyor, para olmadığı için yatıramıyorum” dedi.

Tanınmış bir çay firmasında 1987 yılında çalışmaya başladığını fabrika yöneticilerinin kendisine banka kredisi ile 2 otobüs aldırdığını söyleyen Hüsnü Özdemir (45) 2 yıl kadar çalıştırdılar, paramı eksik verdiler, banka kredisi ile aldığım araçlarla servis çekiyordum. Sonra beni yüz üstü bıraktılar. Banka borcum birikince fabrika sahibinden yardım istedim yeniden çalışmak istedim. Beni kabul etmedi bende evinin kapısında karton üzerinde 36 gün yattım. Beni polislerle aldırdı. Polise 2 milyar verdi, polis bir milyarını bana vererek gitmemi söyledi. Tüm olayları eski vali Kasım Esen biliyordu. Polisi kendisi arayarak beni bıraktırdı. Başbakan a Üsküdar da ki evinde ulaşmak istedim koruma engeline takıldım” dedi.

GÜNDE 6 CEZA YAZDIRDILAR

Çay fabrikasında çalıştığı dönemlerde firma yetkililerinin Rize polisi ile iş birliği yaparak kendisine günde 6 ceza yazdırıldığını söyleyen Hüsnü Özdemir” Gecenin 3 ünde bana ceza yazıldı. Durumu o zaman ki Rize valisi Kasım Esen e söyledim ceza kâğıtlarını gösterdim. 90 ceza yazıldı. Bazı günler 3 bazı günler 6 ceza yazıldı. Polisleri mahkemeye vermemi istedi vali. Aile olarak perişan olduk. Beni Fabrika sahipleri yaktı. Kurulu düzenimi bozdular. Rize de başbakanın önünü otobüs ile kestim dosyamı aldılar ancak hiçbir gelişme olmadı 7 çocuğum ile ortada kaldım. 65 milyar lik aracımı 13 milyara sattılar. Diğer aracım ise 4 yıldır parkta bağlı duruyor” dedi.

s.jpg

Haber: Mustafa Bayrak

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/rehin-kalma-olayi-olamaz-9328.htm