Hatay’da Jandarma’dan Uyuşturucu Ve Kaçakçılık Operasyonu
Yayınlanma:
Hatay'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde yapılan asayiş uygulamasında 24 şahıs gözaltına alındı.
Hatay'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde yapılan asayiş uygulamasında 24 şahıs gözaltına alındı. 7 adet silah ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince il genelinde yürütülen uyuşturucu madde ve kaçakçılık ile mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Jandarma ekiplerinin il genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında;24 şüpheli şahsın üst, ikamet ve araçlarında yapılan aramada 5 adet Av tüfeği, 2 adet 7.65 mm tabanca , 836 Captagon, 80 gram Metamfetamin, 375 gram Kubar Esrar, 256 gram Kannobionid, 35 Extacy hap, 90 yeşil reçete ile satılan hap ele geçirildi.
24 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlem yapıldı.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel