HAVAŞ, Rize’de Cumartesiye Ayar Çekti, Derepazarı ve İyidere’de Değişiklik Yapmadı

HAVAŞ, Rize’de Cumartesiye Ayar Çekti, Derepazarı ve İyidere’de Değişiklik Yapmadı
Rize Artvin Uluslararası Havalimanı yolcu taşımacılığında otobüs hizmetleri veren HAVAŞ, cumartesi gündüz seferi koymadığı Rize Artvin Uluslararası Havalimanına aynı gün 5 sefer koydu.

Rize Artvin Uluslararası Havalimanı yolcu taşımacılığında otobüs hizmetleri veren HAVAŞ, Rize’nin batıdaki sahil ilçeleri Derepazarı ve İyidere için Rize Artvin Uluslararası Havalimanı yerine Trabzon Havalimanına servis koyarken, batıdaki İkizdere ve Kalkandere ilçesi için de servis koymadı.

Rize’deki son durak olarak kent merkezindeki Valilik önünü belirleyen HAVAŞ, batı ilçeleri için hiçbir değişikliğe gitmezken, gündüz saatlerine hiçbir sefer koymadığı cumartesi günü için değişikliğe giderek gündüz servisleri koydu.

HAVAŞ, cumartesi için gündüz seferlerini resmi internet sitesinden duyurdu.

Sitede yer alan bilgiye göre, HAVAŞ Rize Merkezden Rize Artvin Uluslararası Havalimanı’na cumartesi günleri 06.30, 12.00, 15.30, 17.30 ve 19.30’da servis kaldıracak.

havas-rizede-cumartesiye-ayar-cekti-derepazari-ve-iyiderede-degisiklik-yapmadi.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

HAVAŞ, Rize’nin Batı İlçelerine Rize Artvin Uluslararası Havalimanı Yerine Trabzon Havalimanından Uçun Diyor!

 

zavendikli-mustafa-yildiz-hocaefendi-kuran-kurslari-022.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
38 Yorum