Havza’da Ürün Tanıtım Fuarına Yoğun İlgi

Havza’da Ürün Tanıtım Fuarına Yoğun İlgi
Samsun'un Havza ilçesinde düzenlenen ürün tanıtım fuarı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Samsun'un Havza ilçesinde düzenlenen ürün tanıtım fuarı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza'ya gelişinin 105. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Havza İlk Kıvılcım Kadın Üretim Kooperatifi ürün tanıtım fuarı vatandaşların ilgi odağı oldu. Festival kutlamaları kapsamında Kevser Parkı'nda ürün tanıtım fuarı düzenlendi.

Havza OSB'de üretim yapan firmaların ürettikleri ürünler ile kooperatifi üyesi kadınların üretimi olan el ürünlerinin sergilendiği fuarda ayrıca Havza Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından merkezde eğitim gören özel öğrenciler tarafından üretilen ürünlerinde sergilendiği bir stant açıldı. Stantları çok sayıda vatandaş ziyaret etti. Ürün Tanıtım Fuarı'nı ziyaret eden Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza'da üretimi yapılan ürünlerin sergilendiği fuara katılanlara teşekkür etti.

İlçenin OSB ile doğru orantılı büyüme eğilimine girdiğini belirten Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise "Havza OSB'de üretilen ürün çeşitliliği arttıkça Havza'da istihdam artacak. Bir hayal olarak başlanan Havza OSB artık firmaları ile ihracat yapan ve ekonomiye destek vermekte. İnşallah kısa süre içerisinde doğalgaz arzının sağlanması ile Havza OSB daha da büyüyecek. Öte yandan üreten kadınlarımızın desteklenmesi içinde her zaman elimizden geleni yaptık yapmaya devam edeceğiz. Temennimiz bu fuarın önümüzdeki yıllarda önce ulusal boyutta daha sonra ise uluslararası hale gelmesi" dedi.

Kaymakam Ayvat ve Belediye Başkanı İkiz, stantları gezerek firma yetkililerinden ürünler hakkında bilgiler aldı.

Havza’da Ürün Tanıtım Fuarına Yoğun İlgi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.