Hayati Yazıcı, Baba Ocağında

Hayati Yazıcı, Baba Ocağında
Devlet Bakanı, AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı, Seçim Çalışmaları Kapsamında Esnaf Ve Vatandaş Ziyaretlerinde Bulunduğu Çayeli’nde Yoğun İlgiyle Karşılandı.

Devlet Bakanı, Ak Parti Rize milletvekili adayı Hayati Yazıcı, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Esnaf ziyaretleri sırasında girdiği bir fırında babasının da fırıncı olduğunu söyleyen Yazıcı, fırın başına geçerek hamur küreğiyle fırına ekmek hamuru sürdü.

hayati-yazici-2.jpg

Çayelili olduğu bilenen Bakan Yazıcı, ziyarette bulunduğu hemşerilerinin yakın ilgisi ve güler yüzlü karşılamalarından oldukça mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.

Çayeli ziyaretlerinde Devlet Bakanı Hayati Yazıcı’ya, AK Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Çayeli İlçe başkanı Ali Kar, Çayeli belediye başkanı Rıza Çakır, AK Parti teşkilat üyeleri ve vatandaşlar eşlik etti.