Hediye Bilgisayarlarına Kavuştular

Hediye Bilgisayarlarına Kavuştular
Çamlıhemşin'de düzenlenen kitap okuma kampanyasında en çok kitap okuyan iki öğrenciye, Çamlıhemşin Kaymakamlığınca bilgisayar hediye edildi.

Çamlıhemşin'deki ilköğretim okulu ve liseler arasında düzenlenen kitap okuma kampanyasında Çamlıhemşin Atatürk İlköğretim Okulundan Ersin Eylül Çelik 172 kitapta toplam 24 bin 872 sayfa okuyarak ilköğretim okulları arasında birinci oldu. Liseler düzeyinde ise Çamlıhemşin İmam Hatip Lisesinden Büşra Yağcı 9 bin 15 sayfa kitap okuyarak birinciliği kazandı.

Çamlıhemşin Kaymakamı İsmail Çiçek, birinci olan öğrencileri makamında kabul ederek, dizüstü bilgisayar hediye etti. Çiçek, eğitim öğretim yılı başında başlattıkları kitap okuma kampanyasında en çok kitap okuyan öğrencilerin ödüllendirileceğini ilan ettiklerini belirterek, birinci olan öğrencilere bilgisayar hediye ettiklerini söyledi.

Bu şekilde öğrenciler arasında kitap okumanın alışkanlık haline gelmesine teşvik etmek istediklerini ifade eden Çiçek, kampanya kapsamında emeği geçen ilçe milli eğitim müdürlüğüne,okul müdürlerine ve öğretmenlere teşekkür etti.

16.20100620193659..jpg