Hırsızlar Başladığı İşi Yarım Bırakmadı

Hırsızlar Başladığı İşi Yarım Bırakmadı
Bursa'da bir hafta önce çalmaya çalıştıkları demir korkulukları yerinden sökemeyen hırsızlar başladığı işi yarım bırakmadı.

Bursa'da bir hafta önce çalmaya çalıştıkları demir korkulukları yerinden sökemeyen hırsızlar başladığı işi yarım bırakmadı. Bir hafta sonra aynı iş yerine gelen kimliği belirsiz şahıslar merdivenlerin metal korkuluklarını yerinden söküp çaldı. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesine bağlı olan Duaçınarı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen 2 şüpheli şahıs bir mağazanın merdivenlerinde bulunan demir korkuluğu sökerek çalmaya çalıştı. İlk denemede başarılı olamayan hırsızlar günler sonra aynı yere gelerek yarısı yerinden sökülmüş olan demir korkuluğu alarak olay yerinden uzaklaştı. Hırsızların o anları güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili polis tahkikat başlattı.

Hırsızlar Başladığı İşi Yarım Bırakmadı

Hırsızlar Başladığı İşi Yarım Bırakmadı

Hırsızlar Başladığı İşi Yarım Bırakmadı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.