Hollanda’da 380 Kilo Kokain Ele Geçirildi

Hollanda’da 380 Kilo Kokain Ele Geçirildi
Hollanda'nın Vlissingen limanında gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 380 kilonun üzerinde kokain ele geçirildi.

Hollanda'nın Vlissingen limanında gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 380 kilonun üzerinde kokain ele geçirildi.

Hollanda'da polis, uyuşturucu ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Batı Scheldt Nehri'nin üzerindeki şamandıraya bağlı çantalar olduğu ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, şamandıraya bağlı çantaları Vlissingen limanına çektiği belirtildi. Yapılan incelemelerin ardından çantalarda 380 kilogram kokain tespit edildi.

Muz deposunda 20,5 kilogram kokain daha ele geçirildi

Aynı gün içerisinde gümrük ekipleri tarafından bir muz deposunda yapılan aramada paletlerin içerisinde gizlenmiş 20,5 kilogram kokain daha ele geçirildi. Liman polisi, gümrük, FIOD ve savcılık teşkilatının ortaklığı olan HARC ekibi tarafından olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.