İcra Memurlarıyla Hacze Giden Polis Bacağından Vuruldu
Yayınlanma:
Osmaniye'de icra memurlarıyla birlikte haciz işlemi için bir iş yerine giden polis memuru, çıkan tartışmada tabancayla bacağından vurularak yaralandı.
Osmaniye'de icra memurlarıyla birlikte haciz işlemi için bir iş yerine giden polis memuru, çıkan tartışmada tabancayla bacağından vurularak yaralandı.
Olay, Osmaniye merkezde bulunan Alibeyli Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İş yerine haciz işlemleri için giden icra memurları ile iş yeri sahipleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle ismi henüz öğrenilemeyen bir şahıs, polis memuru M.K.'yi (34) silahla bacağından vurdu.
Yaralı polis memuru ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, şüpheli ise gözaltına alındı.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel