İkizdere Belediye Başkanı Karagöz Yanlış Bilgilerle AK Parti İlçe Başkanı Havuz'a Meydan Okudu, Tokat Gibi Cevap Aldı

İkizdere Belediye Başkanı Karagöz Yanlış Bilgilerle AK Parti İlçe Başkanı Havuz'a Meydan Okudu, Tokat Gibi Cevap Aldı
İkizdere'nin MHP'li Belediye Başkanı Hakan Karagöz, ilçede yapımı söz konusu olan taş ocağı ile ilgili yanlış bilgilerle AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Havuz'a meydan okudu. Havuz, Karagöz'e resmi belgelerle okkalı bir şekilde cevap verdi.

Ak Parti İkizdere İlçe Başkanı Mustafa Havuz, Cevizlik ve Gürdere Köylerinde kurulmak istenen taş ocağı hakkında PKK ve HDP'nin provakatif eylemlerle, yalan yanlış bilgilerle vatandaşları kışkırtmaya çalıştıklarını belirtmiş ve başta İkizdere Belediye Başkanı olmak üzere konuyla ilgilenen herkesten vatandaşlara doğruları iletmelerini istemişti. Ak Parti İkizdere İlçe Başkanı Mustafa Havuz’un bu talebinin ardından İkizdere'nin MHP'li Belediye Başkanı Hakan Karagöz manipülasyonlarına devam ederek sosyal medya hesabından paylaştığı sahte bilgilerle İlçe Başkanı Havuz’a meydan okudu. AK Parti İlçe Başkanı Havuz ise sözde cumhur ittifakını savunan Belediye Başkanı Karagöz’ün paylaştığı bilginin sahte olduğunu belgelerle paylaşarak Karagöz’ün meydan okumasına tokat gibi cevap verdi.

İşte Ak Parti İkizdere İlçe Başkanı Mustafa Havuz’un o paylaşımı:

“Sayın İkizdere Belediye Başkanı

Biz her ne kadar halkımıza doğru bilgileri iletin diye söylesek de görüyorum ki siz bu konuda ısrarla yalan yanlış haberler yaymaya devam ediyorsunuz. Bahsettiğiniz 500 sayfalık dosyanın hiçbir geçerliliği yoktur. Rize İdare Mahkemesinin kararıyla bu ruhsat iptal edilmiştir. Yeni kararla ilgili belgeler elimde mevcuttur. Siz de halkımıza doğruları söyleme niyetindeyseniz yeni kararla ilgili belgeyi benden temin edebilirsiniz.

Şu an bu polemiğin ne yeri ne de zamanı fakat sizin uslubunuz ve ortaya attığınız yalan yanlış bilgiler durumu bu hale getirdi.

Cumhur ittifakına siz seçim sürecinden bu yana zaten fazlasıyla zarar vermiş bulunmaktasınız. Fakat biz bu ittifak ruhunun her zaman bilincindeyiz.

Siz neyin mücadelesinden bahsediyorsunuz? Oraya gidip iki kare fotoğraf çekilmekle mi? ya da elinde iptal edilmiş bir kararla milleti kandırarak mı mücadele ediyorsunuz? Neden biz HDP nin orada ne işi var demeden ilçenin belediye başkanı olarak onlara tepki göstermediniz? Neden bir belediye başkanı olarak burada olan boşluğu dolduramadınız, meydanı onlara bıraktınız? Bir belediye başkanı olarak hangi yetkililere ulaşmaya çalışıyorsunuz da hala bir sonuca varamadınız?

Ben burada doğmuş burada büyümüş burada ekmeğini kazanan bir vatandaş olarak her zaman ilçemin ve vatandaşımın yanındayım.

Bizler bu sorunumuzu masada çözme peşindeyiz. Köylerimizin muhtarlarıyla ve birçok vatandaşımızla beraber ilgili kişilerle diyaloğa geçerek taleplerimizi iletmeye devam ediyoruz. Bu konuda toplantılar yapıyoruz, yarın da bu konuda olacak büyük toplantımızda sizleri de görmek isteriz.”

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI HAVUZ BELGELERİ PAYLAŞTI

ikizdere-belediy-baskani-karagoz-yanlis-bilgilerle-ak-parti-ilce-baskani-havuza-meydan-okudu,-tokat-gibi-cevap-aldi-(4).jpgikizdere-belediy-baskani-karagoz-yanlis-bilgilerle-ak-parti-ilce-baskani-havuza-meydan-okudu,-tokat-gibi-cevap-aldi-(1).jpgikizdere-belediy-baskani-karagoz-yanlis-bilgilerle-ak-parti-ilce-baskani-havuza-meydan-okudu,-tokat-gibi-cevap-aldi-(2).jpgikizdere-belediy-baskani-karagoz-yanlis-bilgilerle-ak-parti-ilce-baskani-havuza-meydan-okudu,-tokat-gibi-cevap-aldi-(3).jpg

İŞTE İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ'ÜN O PAYLAŞIMI

hakan-karagoz-paylasim.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

İkizdere Taş Ocağı Gerçek Rakamlarını Açıkladı