İ̇lçede Yetiştirildi, Öğrencilere İkram Edildi
Yayınlanma:
Malatya'nın Darende ilçesinde deneme amaçlı yetiştirilen patateslerden yapılan kumpir yemeği, öğrencilere ikram edildi.
Malatya'nın Darende ilçesinde deneme amaçlı yetiştirilen patateslerden yapılan kumpir yemeği, öğrencilere ikram edildi.
Kaymakamlık tarafından "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" çerçevesinde öğrencilere, İlçenin Palanga Mahallesi'nde yetiştirilen patatesler ile kumpir ikramında bulunuldu.
Programda konuşan Kaymakam Ökkeş Safa Türkoğlu, yerli malının önemine temas ederek, "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" nda öğrencilere yerli ve milli üretimin öneminin iyi anlatılması gerektiğini vurguladı.
Darende ilçesinde deneme amaçlı yetiştirilen patateslerden yapılan kumpir yemeği ikram edenlere teşekkür eden Türkoğlu, yerli ve milli üretimin önemini anlattı.


Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Eğitim