İlginç Kaza Kamerada: Bariyerlere Çıkıp İki Teker Üstünde Metrelerce İlerledi

İlginç Kaza Kamerada: Bariyerlere Çıkıp İki Teker Üstünde Metrelerce İlerledi
Amasya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, tırmandığı bariyerlerde iki tekerinin üstünde metrelerce ilerledi.

Amasya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, tırmandığı bariyerlerde iki tekerinin üstünde metrelerce ilerledi. Kaza saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Akdağ Tüneli'nden çıkış yapan bir otomobil, yolun ortasındaki bariyerlere tırmandı. İki tekeri bariyerlerin üstünde metrelerce ilerleyen otomobil daha sonra yola geri döndü. Tekerlerinde ve ön kısmında hasar oluşan otomobilin sürücüsünün kazayı yaralanmadan atlattığı öğrenildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

İlginç Kaza Kamerada: Bariyerlere Çıkıp İki Teker Üstünde Metrelerce İlerledi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.