İlhan Palut Çaykur Rizespor'da

İlhan Palut Çaykur Rizespor'da
Çaykur Rizespor, Teknik Direktör İlhan Palut ile prensipte anlaşmasına vardı.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sözleşmesi sona eren Bületn Korkmaz'In ardından Teknik Direktörlük görevine İlhan Palut'u getirdi. Yeşil Mavililer prensip anlaşmasına vardığı İlhan Palut için önümüzdeki günlerde imza töreni düzenleyecek.

Yeşil Mavili Kulüten yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Çaykur Rizespor’umuz teknik direktörlük görevi için İlhan Palut ile prensipte anlaşmaya varmıştır. Deneyimli teknik direktör ilhan Palut, önümüzdeki günlerde düzenlenecek imza töreniyle kendisini Yeşil-Mavi renklerimize bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak. Yeni teknik direktörümüz İlhan Palut'a kulübümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
12 Yorum