İnönü Anadolu Lisesi Öğrencileri Kep Attı

İnönü Anadolu Lisesi Öğrencileri Kep Attı
Eskişehir İnönü Anadolu Lisesi öğrencileri kep atarak mezun olma sevinci yaşadı.

Eskişehir İnönü Anadolu Lisesi öğrencileri kep atarak mezun olma sevinci yaşadı.

İnönü Anadolu Lisesi okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine, İnönü İlçe Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Türkal, kurum amirleri ve öğrenci velileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan mezuniyet töreni mezun olan öğrencilerin gösterileri, bayrak ve flama devretmesiyle devam etti. Okulu derece ile bitiren ilk 3 öğrenciye İnönü İlçe Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Türkal tarafından plaket ve diplomaları takdim edilerek tören sonrası okul öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisi gezildi. Öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak olan Başkan Bozkurt, "Mezun olan öğrencilerimizin eğitim süreçleri boyunca emeği geçen tüm öğretmenleri ve onları yetiştiren ailelerini tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin bundan sonraki yaşamlarında başarılı ve mutlu olmaları temenni ediyorum" dedi.

Mezun olan öğrenciler ve aileleri mezuniyet törenine katılımlarından dolayı İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a teşekkür etti.

İnönü Anadolu Lisesi Öğrencileri Kep Attı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.