İslam Mezhepleri Tarihi 8. Koordinasyon Toplantısı Rize’de Yapılacak

İslam Mezhepleri Tarihi 8. Koordinasyon Toplantısı Rize’de Yapılacak
İslam Mezhepleri Tarihi Anabilim Dalları İstişare ve Koordinasyon toplantılarının 8.’si, 28-30 Nisan 2023 tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin ev sahipliğinde Rize’de düzenlenecek.

Yedincisi 2019'da Antalya'da gerçekleştirilen İslam Mezhepleri Tarihi Anabilim Dalları İstişare ve Koordinasyon toplantılarının Kovid-19 sebebiyle ertelenen 8. Toplantısı, 28-30 Nisan 2023 tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ev sahipliğinde, Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden 50’nin üstünde İslam Mezhepleri Tarihi uzmanının katılımıyla Rize'nin İyidere ilçesindeki Babillon Hotel’de gerçekleştirilecek.

Bir günü yeni tamamlanmış doktora tezlerinin dinlenilmesi ve bir günü Anabilim Dallarının sorunlarının görüşülmesine ayrılacak olan toplantının üçüncü günü Rize gezisi, arzu edenler için +1 olarak 1 Mayıs tatilinden istifade ile günü birlik Batum turu planlandığı bildirildi.

islam-mezhepleri-tarihi-anabilim-dallari-istisare-ve-koordinasyon-toplantilarinin-8-si-28-30-nisan-2023-tarihlerinde-recep-tayyip-erdogan-universitesinin-ev-sahipliginde-rizede-duzenlenecek.jpg

ibrahim-turut-001.jpg

harun-mertoglu-rize-milletvekili-aday-adayi-004.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum