İsrail’in Saldırıları Sonucu Hayatını Kaybeden Filistinliler İçin Giresun’da Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı
Yayınlanma:
İsrail'in Gazze'ye saldırısı sonrası hayatını kaybeden Filistinliler için Giresun'da gıyabi cenaze namazı kılındı.
İsrail'in Gazze'ye saldırısı sonrası hayatını kaybeden Filistinliler için Giresun'da gıyabi cenaze namazı kılındı.
Giresun Merkez ve diğer ilçelerindeki tüm camilerde Cuma hutbesinde İsrail'in Gazze'ye saldırılası sonrası hayatını kaybeden ve yaralanan Filistinli Müslümanlar için dualar edildi. Kılınan Cuma namazının ardından İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonrası hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.
Giresun şehir merkezindeki Hacı Miktat Camii'nde İl Müftüsü Ramazan Topcan'ın kıldırdığı cenaze namazına AK Parti Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas, Ali Temür, AK Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Türkiye