İşte Rize'deki Ağabey Katili

İşte Rize'deki Ağabey Katili
Rize merkeze bağlı Gündoğdu beldesi Veliköy Köyünde kardeşi ve kardeşinin ailesini kurşun yağmuruna tutarak iki kişiyi öldüren iki kişiyi yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi.

Rize merkeze bağlı Gündoğdu beldesi Veliköy Köyünde kardeşi ve kardeşinin ailesini kurşun yağmuruna tutarak yengesinin ve yeğeninin ölümüne, kardeşinin ve diğer yeğeninin yaralanmasına neden olan cinayet zanlısı adliyeye çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre bir süre önce cezaevinden şartlı tahliye edilen Nazım Kopuz (54) ile ağabeyi Mustafa Kopuz (58) arasında iki gün önce ortak arazilerinde bulunan çam fidanlarının kesilmesinden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce olaya Jandarma müdahale etti. İki kardeş arasında dün akşam saatlerinde yeniden bir tartışma yaşandı. Tartışmada Nazım Kopuz, ağabeyi Mustafa Kopuz ve kardeşinin ailesine silahla ateş açtı.

Olayda Mustafa Kopuz, eşi Süheyla Kopuz (54) ile çiftin çocukları Uğur Kopuz (24) ve Akay Kopuz (25) ağır şekilde yaralandı. Yaralılar, ailenin en küçük oğlu Batuhan Kopuz (15) tarafından Rize Eğitim ve  Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Akay Kopuz ve annesi Süheyla Kopuz burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mustafa Kopuz’un ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Kopuz kardeşlerin Gündoğdu Beldesi’ne bağlı Veliköy’de olayın meydana geldiği iki katlı binada altlı üstlü oturdukları öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden Akay Kopuz ve annesi Süheyla Kopuz için evlerinin bahçesinde bulunan kardeşlerin anne ve babalarının mezarlarının yanında yeni mezarlar kazıldı.

Geçen yıl uyuşturucu ticareti yapma ve bulundurma suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden şartlı tahliye olduğu öğrenilen  cinayet zanlısı Nazım Kopuz Jandarma tarafından alınan ifadesinin ardından bugün Rize Adliyesi’ne çıkartıldı. Kopuz adliyeye çıkartılırken yaklaşık 20 Jandarma çevresinde etten duvar ördü.

Olayın meydana geldiği köyde yaşayan ailenin yakınlarından Ahmet K, gazetecilere yaptığı açıklamada, olay sırasında evde uyuduğunu, silah sesi duyunca uyandığını söyledi.

Evden çıkınca olayı gördüğünü belirten Ahmet K, ''Hepimiz çok üzüldük. Böyle şeyler yaşanmasını istemezdik'' dedi.

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

nazim-kopuz-velikoy.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize'de Ölü sayısı 2'ye Yükseldi

Rize'de Kanlı Gece 1 Ölü 3 Yaralı