İ̇zmir’de Durdurulan Araçtan Sentetik Hap Ve Silah Çıktı

İ̇zmir’de Durdurulan Araçtan Sentetik Hap Ve Silah Çıktı
İzmir'in Bergama ilçesinde, polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinden 112 adet sentetik hap ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

İzmir'in Bergama ilçesinde, polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinden 112 adet sentetik hap ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, içerisinde uyuşturucu madde bulunduğu bilgisi üzerine bir otomobili takibe aldı. Dün akşam saatlerinde Zafer Mahallesi'nde durdurulan araç içerisinde, 112 adet sentetik hap ile 1 ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjör içerisinde 6 adet mermi ele geçirildi. Olayla ilgili H.U., Y.V. ve Y.A. adlı 3 kişi gözaltına alındı.

Hakkında adli işlem başlatılan şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.