İzmir’de Maraton Heyecanı

İzmir’de Maraton Heyecanı
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu pazar 11. kez düzenleyeceği Uluslararası Dokuz Eylül İzmir Yarı Maratonu'nda yine büyük heyecan yaşanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu pazar 11. kez düzenleyeceği Uluslararası Dokuz Eylül İzmir Yarı Maratonu'nda yine büyük heyecan yaşanacak. İzmir'in kurtuluş yıl dönümü anısına koşulacak maratona 2 bin 500 atlet katılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin şehrin kurtuluş yıl dönümü anısına düzenlediği ve bu yıl 11. kez organize edeceği Uluslararası Dokuz Eylül İzmir Yarı Maratonu, yine heyecan fırtınası estirecek. 10 Eylül Pazar günü koşulacak maratona 2 bin 500 atlet katılacak. Yarı Maraton, Cumhuriyet Meydanı, İnciraltı, Cumhuriyet Meydanı güzergahında koşulacak. Yarışın startı saat 08.00'de verilecek. Ödül töreni ise saat 11.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak. Koşunun sonunda genel klasman erkekler ve kadınlar, genel klasman Türk erkek ve kadın sporcuların yanı sıra 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74 ve 75+ yaş gruplarında ödüller dağıtılacak.

İzmir’de Maraton Heyecanı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.