Jandarma Durdurduğu Araçta Onlarca Kaçak Ürün Ele Geçirdi
Yayınlanma:
Afyonkarahisar'da durdurulan bir otomobilde yapılan aramada çok sayıda kaçak ürün ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Afyonkarahisar'da durdurulan bir otomobilde yapılan aramada çok sayıda kaçak ürün ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, A.G., isimli şahsın kent merkezine bağlı Susuz beldesinde kaçak ürün sattığı yönünde bilgi alan jandarma ekipleri harekete geçti. Ardından şahsın kullandığı otomobili durduran ekipler yaptıkları aramada 50 kaçak elektronik sigara, 20 kaçak kulaklık, 6 kaçak elektronik şarj aleti ve 4 kaçak şarj aleti başlığı ele geçirdi. Olayın ardından A.G., isimli şahsın gözaltına alındığı bildirildi.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel