Jandarma Uyuşturucuya Geçit Vermiyor
Yayınlanma:
Aydın'ın Kuşadası ve Köşk ilçelerinde metruk alanlarda gerçekleştirilen denetimlerde jandarma, uyuşturucuya geçit vermiyor.
Aydın'ın Kuşadası ve Köşk ilçelerinde metruk alanlarda gerçekleştirilen denetimlerde jandarma, uyuşturucuya geçit vermiyor.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik çalışmalar aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre jandarma ekipleri, Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi ve Köşk ilçesi Beyköy Mahallesi'nde bulunan metruk bina içerisinde uyuşturucu kullanan B.Z., A.Y.Z. ve H.İ.K. isimli şahıslar esrar maddesi ile birlikte kıskıvrak yakaladı. Şahısların sağlık kuruluşunda yapılan testinde ise uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilirken, şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel