Jandarmadan Eş Zamanlı Kaçak İçki Uygulaması
Yayınlanma:
Zonguldak'ta jandarma ekipleri tarafından eş zamanlı olarak kaçak-sahte alkollü içki uygulaması gerçekleştirildi.
Zonguldak'ta jandarma ekipleri tarafından eş zamanlı olarak kaçak-sahte alkollü içki uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada çeşitli suçlardan aranan iki kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca, 28 Temmuz 2023 tarihinde (36) ekip ve (106) personelin katılımıyla 10:00 ile 15:00 saatleri arasında "Türkiye Müşterek Kaçak/Sahte Alkollü İçki" uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamalarda; 2 bin 895 şahıs, 326 araç sorgulandı.
Sorgulamalar sonucunda; "Taksirle Ölüme ve Yaralanmaya Neden Olma suçundan" 1, "Yoklama Kaçağı" suçundan 1, olmak üzere toplam 2 şahıs hakkında işlem yapıldı.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel