Jöh Ve Jöak Tanıtım Tırı İ̇nebolu’da
Yayınlanma:
Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Özel Asayiş ve Kurtarma (JÖAK) tanıtım tırı Kastamonu'nun İnebolu ilçesine geldi.
Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Özel Asayiş ve Kurtarma (JÖAK) tanıtım tırı Kastamonu'nun İnebolu ilçesine geldi.
Kastamonu'nun İnebolu ilçesine gelen Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Özel Asayiş ve Kurtarma (JÖAK) tanıtım tırında JÖH ve JÖAK timlerinin kullandığı tişört, mont, künye, bileklik, saat ve çeşitli hediyelik eşyalar satışa sunuldu. Tırın dev ekranında ise JÖH ve JÖAK timlerinin faaliyetleri hakkında tanıtıcı video gösterimi yapıldı. JÖH ve JÖAK'ın tanıtımının yapıldığı tıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tırdaki satışlardan elde edilen gelirin şehit olan jandarma mensuplarının aileleri yararına kullanılmak üzere Jandarma Asayiş Vakfı'na bağışlandığı belirtildi.


Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Güncel