Karaca da Adaylığını Açıkladı

Karaca da Adaylığını Açıkladı
AK Parti Rize Milletvekili Aday Adaylarında her geçen dakikada büyük artış yaşanıyor. Aday adaylığını açıklayan son isim işadamı Mehmet Karaca oldu.

AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı olan İşadamı Mehmet Karaca, Dünyayı yönetebilecek 3 önemli liderden biri olan Başbakan Erdoğan’ın Rize’de yükünü hafifletmek için göreve talip olduğunu açıkladı.

Bir dönem Rize Ticaret Borsası Başkan Adayı da olan Rize'deki özel bir çay fabrikasının Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karaca, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği’nde İşadamı Resul Çolak, Ali Çolak ve Ahmet Çavuşoğlu ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Buradaki toplantıda Karaca, “Başbakanımızın yükünü hafifletmek için yola çıktık. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Dünyayı yönetebilecek 3 önemli liderden biridir. Bizde bu anlamda üzerimize düşen yükü taşımak istiyoruz. Bunun için göreve talibiz.” dedi.

1.20110311194352..jpg

SEÇİLİRSEK EN BÜYÜK GÖREVİMİZ KAÇAK ÇAYLA MÜCADELE OLACAK

Kendisine göre Rize’ye katkı yapmayı amaçladığını belirten Karaca, çay ve diğer sorunlarla ilgili çözüm önerileri geliştirerek kente hizmet etmeyi amaçladığını belirtti. Karaca, “Kaçak çay sektörü etkileyen önemli bir faktördür. Artık o bilinen kaçak çay kaçak çaylıktan çıktı. Eskiden kaçak çay Güneydoğu halkına hitap eden ve o bölge halkının içtiği çaya denirdi. O vilayetlere 0.5 kilo oranında çay satıyoruz. Biz bundan vazgeçtik. Artık kaçak çay, çay olarak Türkiye’ye giren ve kaçak diye satılmayan çaylar olarak ortaya çıktı. Kaçak çayı Türk çayı diye paketlere konularak satılan çaylar haline geldi. Bizde seçilersek zaten en büyük görevimiz kaçak çayla mücadele olacaktır.” dedi.