Karadeniz Senem'i Yuttu

Karadeniz Senem'i Yuttu
Fındıklı ilçesinde, önceki akşam denize düşerek kaybolan üniversite öğrencisi Senem Kasap'ın cesedini arama çalışmaları sabah saatlerinde tekrar başladı.

Rize Üniversitesi Fındıklı Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi Senem Kasap (20) önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte gittiği Fındıklı sahilinde dalga vurması sonucu denize düşerek kaybolmuştu.

Senem Kasap'ın da aralarında bulunduğu yedi kişilik gruptan bir erkek arkadaşı ise düşmekten iskele halat bağlama demirine tutunarak kurtulmuştu.

Sabah erken saatlerde başlayan ceset arama çalışmalarına sahil güvenlik ekiplerinin yanı sıra deniz polisi ve iki dalgıç katıldı. Öğle saatlerine kadar süren çalışmalarda henüz genç kızın cesedine ulaşılamadı.

deniz-polisi.jpg

sahil-guvenlik.jpg

Bu arada, Kredi Yurtlar Kurumu Fındıklı Yurt Müdürü Selim Turna, Senem Kasap'ın denize düştüğü akşam kendisi ile birlikte olan arkadaşlarının psikolojik durumlarının çok kötü olduğunu belirterek, "Bu öğrencilerden bazıları ilçeden ayrılıp memleketlerine gitti. Üzerlerinde büyük bir baskı hissediyorlar" dedi.

23.20100127145026..jpg

Turna, Fındıklı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü yetkilileriyle görüşerek, bu öğrencilerin bütünleme sınavlarında mazeretli sayılmalarını istediklerini, öğrencilerin sınavlarının, ilerleyen günlerde kendilerini iyi hissettiklerinde yapılacağını söyledi.

Sahilde dalgıçların da katılımıyla süren aramaları izleyen İlçe Kaymakamı Hakan Alkan, ''Talihsiz bir kaza sonucu öğrencimizi kaybetmiş bulunmaktayız. Öğrencimizi sağ bulmak mümkün değil ancak şimdi tek umudumuz cesedinin bulunması'' dedi.

Olay anını yaşayan öğrenciler hakkında da konuşan Alkan, "Olay anını yaşayan öğrencilere doktor kontrolünde psikolojik destek sağlamaktayız. Kötü bir olay yaşadılar, unutmaları zor olacak'' diye konuştu.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/seneme-ulasilamiyor-13056.htm

https://www.olay53.com/haber/karadeniz-senemi-vermiyor-13043.htm

https://www.olay53.com/haber/denize-dusen-genc-kiz-kayip-13033.htm