Karal'a Köylülerinden Destek
Yakamoz Restaurant’ta düzenlenen programa, AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hasan Karal, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammed Avcı, İsmail Kosif, Alaettin Serdar, Sinan Oğur, Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız, Ballıdere Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Oğuzhan Karali, Köy Muhtarı Mahmut Çelik ile köy heyeti katıldı.
Milletvekili Aday Adayı Hasan Karal, “Bu programı organize eden başta derneğin başkanına, yönetimine, Köy Muhtarı Mahmut Çelik ve yönetimine de teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber bu güzel organizasyonda beraber olmaktan da ayrıca mutlu oldum.”dedi.
Karal, 2011 yılının haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde Milletvekili aday adayı olduğunu belirterek, “Yapılacak olan seçimde sizlerin desteğini yanımda görmekten mutlu oldum. Çünkü birlikten kuvvet doğar. Amacımız Rize’ye hizmet edebilmek. Eğer bu görev bana layık görülürse çekilen sıkıntıların çözülebilmesi adına elimden geleni yapacağımı burada vurgulamak isterim.”diye konuştu.
Ballıdere Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Oğuzhan Karali ise, köylerinin yetiştirmiş olduğu en önemli kişilerden olan 10 yıl AK Parti Rize İl başkanlığını yürüten şimdi aday adayı olmuş olan sayın Hasan Karal’a bir destek toplantısıyla bir araya geldiklerini belirterek, “Muhtarımız, azaları ve köyümüzün önemli insanları buradalar. Sayın Karal’ın milletvekilliği için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi bir kez daha vurguluyorum.”diye konuştu.
