Kardeş Acısıyla Sarsılan Serdar Ortaç Klibini Tamamlayamadı

Kardeş Acısıyla Sarsılan Serdar Ortaç Klibini Tamamlayamadı
Ünlü şarkı Serdar Ortaç, Mehmet Çevik'e verdiği "Bilsem Ki" şarkısına sıra dışı bir klip çekti.

Ünlü şarkı Serdar Ortaç, Mehmet Çevik'e verdiği "Bilsem Ki" şarkısına sıra dışı bir klip çekti. Yaklaşık 2.5 ay önce kardeşini kaybeden Serdar Ortaç, klipte Mehmet Çevik ile birlikte tabut taşıdı. Serdar Ortaç'ın, yaşadığı üzüntüden dolayı çekimlerin tamamlanamadığı öğrenildi.

Ünlü sanatçı Mehmet Çevik, yeni single çalışması için Serdar Ortaç'la işbirliği yaptı. Çevik'e sevilen şarkılarından biri olan "Bilsem Ki'yi veren Serdar Ortaç, klip için genç meslektaşıyla birlikte kamera karşısına geçti.

Çekimleri tamamlayamadı

Senaryo gereği klipte Mehmet Çevik ile tabut taşıyan Serdar Ortaç, yaşadığı üzüntüden dolayı çekimleri tamamlayamadı. Yönetmen Selim Akar, tabutlu sahnelerin bir çoğunu iptal etmek zorunda kaldı. Üzüntüsünü belli etmemeye çalışan Ortaç'ı zorlayan bu sahneler tamamlanamadan klip bitirildi. 2 sene önce anlaştığı, 6 kere iptal ettiği klip çekimlerini iptal etmemesi çok tartışılan Ortaç'ın klip çekimlerinde üzüntüsünden dolayı yalnızca 2 saat kaldığı belirtildi. Ayrıca klibin 2 Haziran'dan itibaren tüm dijital platformlardaki yerini alacağı öğrenildi.

Kardeş Acısıyla Sarsılan Serdar Ortaç Klibini Tamamlayamadı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.