Kayalıklarda Mahsur Kalan Köpeği Gezi Teknesi Çalışanları Kurtardı

Kayalıklarda Mahsur Kalan Köpeği Gezi Teknesi Çalışanları Kurtardı
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan köpek, gezi teknesi çalışanları tarafından kurtarıldı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan köpek, gezi teknesi çalışanları tarafından kurtarıldı. Yapılan kontrolde köpeğin iyi olduğu öğrenildi.

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı'nda tur yapan bir gezi teknesi çalışanları kayalıklarda mahsur kalan bir köpek gördü. Kaptana durumu bildiren çalışanlar, kendilerine ait bir bot ile mahsur kalan köpeğin yanına gitti. Kayalıklarda bitkin halde yardım bekleyen köpek, tekne çalışanları tarafından sağ salim kurtarıldı. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.