Kayseri Şehitlerini Uğurladı! Şehidimizin Cenazesi Rize'ye Geliyor VİDEO İZLE

Kayseri Şehitlerini Uğurladı! Şehidimizin Cenazesi Rize'ye Geliyor VİDEO İZLE
Kayseri'deki terör saldırısında şehit düşen Rize Anzerli istihkam Er Uğur Korkmaz'ın naaşı Rize'de gönderilmek üzere Kayseri'den Trabzon'a uğurlandı.

Kayseri’de dün izne çıkan askerleri taşıyan belediye otobüsüne yönelik düzenlenen terör saldırısında şehit olan 5 asker için tören düzenlendi. Törenin ardından şehitlerin naaşları memleketlerine gönderilirken Rizeli Şehit Uğur Korkmaz'ın da naaşı memleketi Rize'ye gönderilmek üzere Trabzon'a uğurlandı.

kayseri-sehitleri-memleketlerine-ugurlandi-(2).jpg

12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’nda düzenlenen törene, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları, mülki amirler ve şehit aileleri katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, tören öncesi şehit ailelerine başsağlığı diledi.

Şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları, katafalka konuldu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından özgeçmişleri okunan şehitler için İl Müftüsü Şahin Güven tarafından dua edildi, ardından şehitler memleketlerine uğurlandı.

Uğurlamadan önce törene katılan şehit aileleri şehitlerin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Şehitlerden  Şehit Uğur Korkmaz Rize’de, Ulaştırma Çavuş Göksal Mustafa Ağaçyetiştiren İstanbul’da, Şehit Piyade Çavuş Arif Tuğ Erzurum’da, Şehit Piyade Onbaşı Mustafa Cihan Osmaniye’de, Şehit Ulaştırma Er Raşit Yücel ise Kocaeli’nde defnedilecek. 

kayseri-sehitleri-memleketlerine-ugurlandi-(1).jpgkayseri-sehitleri-memleketlerine-ugurlandi-(3).jpgkayseri-sehitleri-memleketlerine-ugurlandi-(4).jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rizeli Şehit Korkmaz’ın Saat Saat Cenaze Programı

Rizeli Şehit Korkmaz’ın Naaşı Memleketi Rize’de FOTO GALERİ

Şehit Babası Korkmaz: Bugün Bayram Günüdür, Burası Cenaze Evi Değil Bayram Yeridir. Türk Milleti Çökmez, Her Daim Ayaktadır. O Zalimlere Öyle Mesaj Verin

Şehit Uğur Korkmaz’ın Naaşı Memleketi Rize’de

Şehit Uğur Korkmaz’ın Cenazesi Trabzon’a Getirildi

Rizeli Şehit Korkmaz'ın Cenaze Detayları Belli Oldu

Rizeli Şehitten Yürek Yakan Paylaşım VİDEO İZLE

Rizeli Şehit FOTO GALERİ

Rize'de Şehit Ailesine Acı Haber Verildi

Rize'ye Şehit Ateşi Düştü