Kayseri’deki Erdoğan Coşkusu Havadan Görüntülendi

Kayseri’deki Erdoğan Coşkusu Havadan Görüntülendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferini coşkuyla kutlayan binlerce vatandaş, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nı doldurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferini coşkuyla kutlayan binlerce vatandaş, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nı doldurdu. Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı Cumhuriyet Meydanı, dron ile havadan görüntülendi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tur sonuçlarının belli olmasının ardından binlerce Kayserili, Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama yaptı. Vatandaşlar araçlarıyla konvoy yaparken, meydanı dolduran vatandaşlar ise ellerinde bayraklarla marşlara eşlik ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesini kutladı.

Erdoğan'ın Kayseri mitinginde "bu meydan rekor kırdı" dediği Kayseri Cumhuriyet Meydanı, dron ile havadan görüntülendi. Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı meydandaki kutlamalar renkli görüntüler oluşturdu.

Kayseri’deki Erdoğan Coşkusu Havadan Görüntülendi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.