Kayserispor - Fenerbahçe Maçını Zorbay Küçük Yönetecek
Yayınlanma:
Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu.
Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu. Merkez Hakem Kurulu, Kayserispor-Fenerbahçe maçına Zorbay Küçük'ü orta hakem olarak görevlendirdi.
Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak 12 müsabakayı yönetecek hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan atamalara göre, 20 Aralık Çarşamba günü oynanacak Kayserispor - Fenerbahçe maçının orta hakemi olarak Zorbay Küçük atandı. Küçük'ün yardımcılıklarını Erdem Bayık ile İlker Takpak yapacak. Maçın 4. hakemi Yiğit Arslan olurken Zorbay Küçük, bu sezon Kayserispor'un ilk kez bir maçını yönetecek.
20 Aralık Çarşamba günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu'ndaki Kayserispor ile Fenerbahçe maçı saat 17.00'de oynanacak.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Spor