Kırklareli’de Sağanak Ve Dolu Etkili Oldu
Yayınlanma:
Kırklareli'de aniden bastıran sağanak yağış sebebiyle cadde ve sokaklarda su birikintisi oluşurken, zaman zaman dolu da etkili oldu.
Kırklareli'de aniden bastıran sağanak yağış sebebiyle cadde ve sokaklarda su birikintisi oluşurken, zaman zaman dolu da etkili oldu.
Kırklareli'de sağanak yağış etkili oluyor. Kent merkezinde aniden batıran yağış sebebiyle cadde ve sokaklarda su birikinti oluşurken, zaman zaman da dolu etkili oldu. İtfaiye Müdürlüğü ekipleri su biriken yerlerde rögar kapaklarını açtı.
Yağış sebebiyle bazı vatandaşlar şemsiyeleriyle korunmaya çalışırken, bazıları da otobüs durakları, dükkanların tenteleri altında korunmaya çalıştı.
Öte yandan, yağışların aralıklı olarak devam etmesinin beklendiği bildirildi.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Yaşam