Kontrolden Çıkan Otomobil Eve Girdi; 2 Yaralı
Yayınlanma:
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin bir evin bahçesine girmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin bir evin bahçesine girmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Acıpayam ilçesi Alaattin Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre , sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde gölgeliği kırarak evin bahçesine girdi. İhbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Otomobilin içinde bulunan 2 kişi yaralı olarak sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Kazada yaralanan 2 kişi çevre hastaneler kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel