Konya’da Dağlık Alanda Mahsur Kalan Keçileri Afad Kurtardı
Yayınlanma:
Konya'nın Bozkır ilçesinde kanyondaki sarp ve dik kayalıklarda mahsur kalan 23 keçi AFAD ekiplerince hava hattı kurularak kurtarıldı.
Konya'nın Bozkır ilçesinde kanyondaki sarp ve dik kayalıklarda mahsur kalan 23 keçi AFAD ekiplerince hava hattı kurularak kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri Bozkır ilçesi Pınarcık Mahallesindeki kanyonda sarp ve dik kayalıklara çıkan 23 keçinin mahsur kaldığı ihbarını aldı. Bunun üzerine profesyonel özel dağ arama kurtarma ekipleri kurtarma çalışması için olay yerine ulaştı. Özel ekip ve bölge jandarma ekipleriyle yapılan ortak çalışma ile 2 gün süren yoğun çalışma sonucunda mahsur kalan keçiler kurulan hava hattı ile kurtarılarak sahibine teslim edildi.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel