Kozan’da Şiddetli Sağanak, Sokak Ve Caddeler Dereye Döndü Su Bastı, Dereler Taştı
Yayınlanma:
Adana'nın Kozan ilçesinde şiddetli sağanak nedeniyle taşkınlar meydana geldi, cadde ve sokaklar adeta dereye döndü.
Adana'nın Kozan ilçesinde şiddetli sağanak nedeniyle taşkınlar meydana geldi, cadde ve sokaklar adeta dereye döndü.
Adana'nın Kozan ilçesinde saat 15.00'e başlayan ve 1 saat boyunca etkili olan şiddetli sağanak ve dolu yağışı kentte hayatı olumsuz etkiledi. Ağlıboğaz ve Türkeli Mahalleleri taşkın nedeni ile sele teslim olurken kent merkezinde caddeler sular altında kaldı. Caddelerde mahsur kalan araçlar oldu.
Can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, Ağlıboğaz Mahallesinde bazı küçük baş hayvanların telef olduğu belirtildi. İlçede yağış etkisini sürdürüyor.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Yaşam